Trendi frizure u 2003.

frizura zagreb

Jeste li se pogledali u ogledalo i poželjeli promijeniti frizuru? Ako Vas zanima koje su trendi frizure i upišete pojam u tražilicu, pojaviti će Vam se desetine stranica koje imaju članke sa naslovima poput ovih:

 • Ovih 8 frizura vladat će 2023.
 • 9 FRIZURA KOJE ĆE OBILJEŽITI 2023.
 • Top tri hit frizure koje ćemo u 2023. viđati posvuda
 • Frizure za zimu 2022/2023 – top 11 neodoljivih stilova
 • 8 FRIZURA KOJE ĆE BITI APSOLUTNI TREND 2023. GODINE
 • Planirate šišanje? Ove će frizure biti najveći hit u 2023. godini
 • 5 FRIZURA KOJI ĆE VLADATI TOKOM 2023. GODINE
 • Ovih 8 frizura biće apsolutne vladarke 2023
 • i tako dalje

Ako sakupite listu frizura sa svih ovih portala, dobiti ćete stotine različitih frizura a ne pet, sedam ili deset.

Kako onda odabrati dobru frizuru za sebe i biti u trendu?

 1. Prije nego poduzmete drastične mjere u svojoj frizuri, provjerite je li ona odgovarajuća za Vas. Žurba s novim oblikom ili bojom bez razmatranja ovih mogućnosti mogla bi vas ostaviti razočaranom i primorati na ​​čekanje prije nego što se vratite na svoju uobičajenu dužinu.
 2. Hoće li ovo odgovarati vašem obliku lica i teksturi kose? Oblici lica i tekstura kose uvelike se razlikuju od osobe do osobe i neće svaki kroj pristajati svima pa je važno da ste sigurni da je to stil za vas. Na primjer, ako imate jako kovrčavu kosu, dječje šiške možda neće pristajati vašoj teksturi kose, ali uvijek se možete odlučiti za duži stil šiške kako biste postigli sličan izgled. Ako niste sigurni hoće li frizura koju želite pristajati vašem obliku lica i teksturi kose, dobar stilist će vam moći predložiti najljepše krojeve za oboje.
 3. Kako ćete se osjećati u vezi ovog izgleda za nekoliko mjeseci? Trendovi dolaze i odlaze, pa kada je u pitanju vaša kosa, budite sigurni da razmišljate dugoročno. Naposljetku, uvijek možete gurnuti te lepršave ružičaste štikle na stražnji dio ormara, no jeste li ikada pokušali izrasti šiške? Ako ste odlučni isprobati ovaj stil čak i ako će funkcionirati samo kratkoročno, pokušajte koristiti aplikacije koje će simulirati novi stil na vašim fotografijama ili povući kosu u zrcalu kako biste simulirali kraću kosu ili šiške.
 4. Promjena boje. Možda drastičan rez nije za vas, što je s promjenama boje? Pa, i one trebaju neka razmatranja. Ovisno o povijesti vaše boje kose, možda nećete moći sigurno podesiti svoju kosu na određenu nijansu, a da pritom ne žrtvujete duljinu ili kvalitetu svoje kose radi oštećenja. U biti, mijenjanje boje može biti zabavno, ali budite sigurni da znate osnove.

Najbolje što u svojim nedoumicama možete učiniti je svoju dobru frizerku ili frizera pitati za mišljenje. Izaberite nekoliko frizura i boja koje Vam se sviđaju pa svoju frizerku pitajte za mišljenje i tako u suradnji sa strukom donesite krajnju odluku.

frizura zagreb
frizura zagreb