Poklon kartica za Vaše najmilije

0,00  (0,00 kn)

Poklon kartica je vaučer koji možete kupiti i pokloniti dragoj osobi. Osoba koja dođe u naš salon može kupiti usluge koje želi i umjesto novcem, platiti ovom poklon karticom do iznosa njene vrijednosti. Ako je iznos usluge veći od vrijednosti poklon kartice, iznos koji prelazi njenu vrijednost osoba može platiti na blagajni.

  • Poklon kartica se ne može zamijeniti za novac.
  • Poklon kartica vrijedi 3 mjeseca od dana izdavanja.
  • Poklon kartica u fizičkom obliku možemo poštom poslati korisniku, no dovoljan je i račun kao potvrda tako da kupac može račun proslijediti korisniku/ci (osobno ili emailom) te korisnik može uslugu dobiti samo na temelju računa izdatog za ovu poklon karticu.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Procedura naručivanja poklon kartice:

  • Potrebno je da nas nazovete u salon na 099 2220222 ili pošaljete email na email@noellebeautysalon.com kako bi se dogovorili oko vrijednosti poklon kartice, podataka o krajnjem korisniku i ostalih detalja.
  • Nakon toga ćemo Vam proslijediti upute za sigurno plaćanje.
  • Kad pošaljete poklon karticu ili račun dragoj osobi, korisniku poklona, obavezno naglasite da treba nazvati u salon i dogovoriti termin korištenja usluge.
  • Druga opcija je da kliknete na poklon karticu i dodate je u košaricu. Pritisnite NARUČITE. Nećete trebati upisivati kreditnu karticu jer je cijena Nula, ali ćemo mi dobiti obavijest da želite kupiti poklon karticu i kontaktirati ćemo Vas telefonom ili emailom. Vi ćete također dobiti potvrdu na Vaš email da ste poslali zahtjev za izdavanje poklon kartice.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon kartica za Vaše najmilije”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)