Ovaj pravilnik nije napisan da bi nekoga povrijedio, pogotovo ne naše drage klijente koji redovito dolaze na zakazane termine ili ih u nepredviđenim okolnostima na vrijeme otkažu. Svakome se u životu mogu dogoditi nepredviđene okolnosti no uočeno je da neke osobe zakažu termin i jednostavno ne dođu pa niti ne jave na vrijeme. Time ne samo da ne pokazuju poštovanje prema nama nego ugrožavaju naše poslovanje, naša primanje i naše obitelji. Mi nismo zaposlenici državnih službi koji imaju zajamčena priamanja. Mi živimo od našeg rada. Stoga smo prisiljeni uvesti mjere koje će ovu pojavu smanjiti na minimum.


  1. Ako osoba (u daljnjem tekstu- klijent) koja je rezervirala termin za uslugu u Noelle salonu ljepote (u daljnjem tekstu- salon) isti želi otkazati dužna je to učiniti najmanje 24 sata ranije. Ukoliko to ne učini, moći će zatražiti sljedeći termin uz uplatu pologa od 100,00 kn. U slučaju urednog dolaska na dogovoreni drugi termin, iznos pologa će joj biti uračunat u cijenu usluge, tako da će trebati platiti iznos usluge umanjen za iznos pologa. U slučaju izostanka sa termina, polog se klijentu ne vraća niti kod jednog budućeg dogovorenog termina. Ukoliko će klijent htjeti rezervirati termin i nakon dva otkaza termina, može to učiniti i opet uz novi polog od 100,00 kn.
  2. Ukoliko klijent koji nije otkazao termin u roku od 24 sata prije termina, a nije došao na zakazani termin, želi zakazati termine za više usluga, treba platiti polog od 100,00 kn po svakoj usluzi. Primjer: Ako želi rezervirati termin za masažu, depilaciju i farbanje kose, platiti će 3 x 100,00 kn = 300,00 kn pologa.
  3. Ukoliko klijent koji nije otkazao termin u roku od 24 sata prije termina, a nije došao na zakazani termin, te želi novi termin a ne želi uplatiti polog za novi termin, salon mu nije dužan pružiti novi termin niti uslugu.