Kako do kreme za solarij kao da je besplatna?

Mnogi korisnici solarija koji ne koriste kreme za solarij ne znaju da ih mogu besplatno dobiti! Evo kako:

Jednostavna matematika će Vam otvoriti oči. Pretpostavimo da je riječ o prosječnoj sobi koja prirodno tamni na suncu i nema nekih problema povezanih sa izlaganjem suncu. Također ćemo pretpostaviti da želi dobru podlogu za ljeto i izlaganje suncu ili jednostavno želi imati preplanuli ten. Uzmimo da osoba koja koristi kremu za solarij krene sa sunčanjem 5min, pa za dva dana 6min, pa za još dva 7min itd dok ne dođe do trjanja sunčanja od 12 min. Ukupno je u solariju provela 68min i postignut je željeni ten. Tada svakih 7-10 dana dolazi u solarij na 12min da bi održala ten. 68minuta sunčanja je platila 68eur.

Sada uzmimo osobu koja u solariju ne koristi nikakvu kremu. Da bi postigla istu boju tena kao osoba koja koristi kremu za solarij, potrebno je 3 puta više vremena provedenog u solariju*. To znači da je platila 204eur za 204 minute sunčanja. Osim što je to gubitak vremena očit je i gubitak novaca. Za istu preplanulost plaćeno je 136eur više. Za 136eur se može dobiti najskuplja krema Australian Golda ili čak 3 kreme srednje cijene ili jedna krema i još ste uštedjeli skoro 100eura.

Zaključak je: Ako ste korisnik solarija koji ne upotrebljava kremu jer se čini skupa, nemojte napraviti grešku i ne kupiti kremu. Krema će štititi Vašu kožu, hidratizirati je, postići ćete željenu boju kože brže, potrošiti ćete manje vremena u solariju i uštedjeti ćete novac, i na kraju krajeva Vaša kože će biti sjajna i mirisava što ne možete postićii nikako bez kreme. Kolekciju krema i uvjete naručivanja možete pogledati OVDJE.

* podatak dobiven od predstavnika Australian Gold-a za Hrvatsku.