Akcija za lijepu i zdravu kosu

Jedna od čestih posljedica COVID-a je ispadanje kose. No ispadanje kose može biti prouzročeno i stresom. Schwarzkopf, jedan od vodećih proizvođača za njegu kose, nedavno ie na tržište profesionalnih preparata stavio i liniju preparata pod nazivom SCALP CLINIX.

Riječ je o tretmanu vlasišta koji se izvodi u salonu i kod kuće. U salonu se izvode glavni tretmani a kod kuće se kosa tretira sa individualno osmišljenim proizvodima, šamponima i boosterima. Kao što možete pretpostaviti, rezultat nije vidljiv trenutno, i Schwarzkopf preporučuje bar 6 tjedana korištenja tretmana koji pomaže kod umirivanja vlasišta, masne kose ili prhuti, te opadanja kose.

Ovi tretmani nisu sa osobe koje očekuju instant rezultate. Takvih proizvoda za obnavljanje rasta kose nema nigdje osim kod nadriliječnika. Ovi proizvodi su za osobe koje su svjesne da za dugotrajno zdravu i lijepu kosu treba nešto više i spremne su uložiti u zdravlje svoje kose, a ne samo u trenutni sjaj.

Kao što zdravo bilje raste na zdravom tlu, tako i zdrava, sjajne i jaka kosa raste iz zdravog vlasišta. Tko želi lijepu izdravu kosu trebao bi obratiti pažnju uzdravlju vlasišta. Ako imate problema sa ispadanjem kose, peruti, masnom kosom, rješenje je u salonskom tretmanu koji ćete kod kuće upotpuniti korištenjem posebno za Vas personaliziranog šampona.Mikrobiom kože igra ključnu ulogu u zdravlju vlasišta. Mikrobiom uključuje sve mikroorganizme poput bakterija, virusa i gljivica koje nastanjuju vlasište i ostatak ljudskog tijela. Kada su mikrobiomi u ravnoteži i koža i vlasište su zdravi. Kada je mikrobiom neuravnotežen mogu se javiti problemi na vlasištu poput peruti, svrbeža, suhoće pa čak i gubitka kose. Uzevši ovo u obzir , Scalp Clinix pomaže podržati ravnotežu mikrobioma vlasišta sa potpuno personaliziranim režimom njege koji nadopunjuje sve različite potrebe vlasišta u salonu i kod kuće.

Pri kraju šestotjednog tretmana vlasišta SCALP CLINIX-om, aplicira se i jedan tretman FIBRE CLINIX-om koji djeluje na samu vlas kose obnavlja je i daje joj puninu, sjaj i čvrstoću.

Kombinacijom Scalp Clinixa i Fibre Clinixa dajete svojoj kosi najbolje što danas postoji.

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

PUNI SCALP CLINIX TRETMAN PROTIV OPADANJA KOSE

Sastoji se od: Scalp Clinix Scwarzkopf tretmana u toku 6 tjedana, gdje dobivate svaki tjedan tretiranje vlasišta u salonu sa fen frizurom i ciljani kućni šampon i tretman koji koristite kod kuće 1-2 puta tjedno. Po završetku 6 tjedana dobivate 1 Fibre Clinix tretman kose. Moguće je izabrati tretman vlasišta za masnu kosu, prhutavu kosu i tretman za smirivanje vlasišta.